Agenda

Important events

23 februari 2017, NEWNRGontbijt #76 Thermometer in het netwerk, Donderdag 23 februari, in de voorjaarsvakantie, organiseren we een energieontbijt om de ervaringen in ons netwerk te meten en te delen. Wat heeft iedereen te vieren? Wat zijn de uitdagingen? Kan iemand daarbij helpen? Een ideaal moment om je verhaal kwijt te kunnen en inspiratie op te doen van anderen! Elsa Sorgedrager zal langskomen om iets te vertellen over Locol. Als sociale onderneming verbindt Locol partijen om collectieve lokale duurzame-energie (maatregelen) te realiseren waar iedereen beter van wordt. Ze zal vertellen wat Locol precies doet en waar ze tegenaan lopen in hun werk. Peter zal een update geven over het project rond de Energiecommissie. Wat is er afgelopen weken gedaan? Wat zijn de volgende stappen? Wie doen er allemaal mee? Meld je aan op facebook of neem contact op met thijs@newnrg.nl Aansluitend is er een Energiepositief NEWNRGspreekuur. Hier bespreken we woningen die energiepositief zijn of dat potentieel kunnen worden. Heb jij zo'n woning? Neem contact op met thijs@newnrg.nl. on 23 februari 2017 08:30
in 08:06 hours.
Duration: 03:00 hours.
More information »

 

23 februari, NEWNRGontbijt – Thermometer in het netwerk

Donderdag 23 februari, in de voorjaarsvakantie, organiseren we een energieontbijt om de ervaringen in ons netwerk te meten en te delen. Wat heeft iedereen te vieren? Wat zijn de uitdagingen? Kan iemand daarbij helpen? Een ideaal moment om je verhaal kwijt te kunnen en inspiratie op te doen van anderen!

Elsa Sorgedrager zal langskomen om iets te vertellen over Locol. Als sociale onderneming verbindt Locol partijen om collectieve lokale duurzame-energie (maatregelen) te realiseren waar iedereen beter van wordt. Ze zal vertellen wat Locol precies doet en waar ze tegenaan lopen in hun werk.

Peter zal een update geven over het project rond de Energiecommissie. Wat is er afgelopen weken gedaan? Wat zijn de volgende stappen? Wie doen er allemaal mee?

Meld je aan op facebook of neem contact op met thijs@newnrg.nl

Aansluitend is er een Energiepositief NEWNRGspreekuur. Hier bespreken we woningen die energiepositief zijn of dat potentieel kunnen worden. Heb jij zo’n woning? Neem contact op met thijs@newnrg.nl.